Bianco - LaBú Teatre
1389
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-1389,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode_popup_menu_push_text_top,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive
Slide background

Bianco

Bianco és la història d’una noia que treballa en un antic hostal desolat i que rep la visita inesperada d’un entranyable viatger, que la convida a obrir les portes i finestres del seu cor. Una trobada especial que conduirà la protagonista cap a una nova manera de veure la vida.

 

L’acceptació del canvi, com ens modifiquen els canvis de la nostra vida −ja siguin grans o petits−, com gestionar-los i enfocar-los de la manera més adient, la fi d’un record, deixar anar per evolucionar com a persones, la pèrdua d’algú o d’allò que estimes… Són valors universals que, en la societat actual, sovint passen desapercebuts i que des de LaBú Teatre expressem mitjançant un llenguatge escènic visual, còmic i poètic.

 

Bianco és el primer espectacle de LaBú Teatre, que en el seu primer any de gira, va obtenir un premi internacional a Millor Espectacle del Festival FITC de Bucarest, Romania. Va ser estrenat l’any 2017 a la Feria Europea de Artes Escénicas para niños y niñas Feten (Gijón-Espanya), i presentat a la Mostra d’Igualada (Catalunya-Espanya), a França, Romania, República Txeca, Alemanya i Itàlia.