Un reconeixement és un regal

Un reconeixement és un regal

El passat 20 de maig vam rebre el Premi a Millor Actriu per Anna Ros en l’obra BIANCO, en el Festival Internacional “Golden Sparkle”de Kragujevac, Sèrbia.

Estem enormement agraïts al Jurat del Festival per fer-nos mereixedors d’aquest reconeixement, per a nosaltres un premi, és un regal, és un gràcies que ens reconforta, ens abraça i ens dóna encara més il·lusió per continuar el nostre camí cap endavant.

Rebre un premi aquest 2023 per al nostre primer espectacle BIANCO, creat l’any 2016 i estrenat a la Fira FETEN i a la Mostra d’Igualada de l’any 2017, ha estat una sorpresa molt gratificant.

Quan comences un projecte amb una primera proposta i et mostres davant de tothom per dir: Hola! Sóc aquí … És un moment terrorífic… És el salt al buit, el SOM-HI a la vida amb els ulls tancats! I fins que no es crea l’espai a l’univers per tu, doncs és un camí de perseverança, amb molt d’amor i confiança en un mateix. Molta suor, i celles frunzides per continuar endavant i és per aquest motiu que rebre aquest reconeixement ara, en aquest 2023 per BIANCO, la nostra primera llavor, ens omple de vida.

Rebre un premi és quelcom que mai t’esperes i sempre ve de nou, però també cada aplaudiment després d’una funció ja és un reconeixement i un gràcies a la nostra feina.