Sobre

LA COMPANYIA

LaBú Teatre- Poesia Visual

LaBú Teatre és un projecte artístic de creació escènica contemporània i investigació de la dramatúrgia de l’objecte, atmosferes i paisatges visuals, utilitzant materials ordinaris transformant-los en quelcom extraordinari. L’estètica de LaBú es reafirma a través d’un llenguatge únic de textures, plasticitat i música creant quadres visuals en moviment que suggereixen estats de lleugeresa i llibertat per a petits i grans.

El nucli creatiu de LaBú és la culminació de 15 anys de trajectoria i del treball artístic conjunt de l’Anna Ros i l’Andreu Sans a Barcelona, Londres i Paris. Han treballat diferents tècniques com el mim corporal del mestre francès Ètienne Decroux a Londres, amb l’Ange Fou i a Paris amb Philippe Genty.

El seu primer espectacle BIANCO, en només un any, ja ha obtingut un premi internacional a Millor Espectacle del Festival FITC de Bucarest, Romania. Ha estat presentat a la Feria Europea de Artes Escénicas para niños y niñas Feten (Gijón-Espanya), a la Mostra d’Igualada (Catalunya-Espanya), a França, Romania i Itàlia.

Conjuntament al seu treball escènic LaBú proposa, a partir del seu llenguatge propi, tallers de creació de poesia visual i acompanyament en la posada en escena d’altres projectes artístics.