Sobre

QUI SOM?

Anna Ros

Directora artística i actriu

Llicenciada l’any 2007 en Art Dramàtic en l’especialitat de teatre gestual, per l’Institut del Teatre de Barcelona. Ha treballat en la construcció, la interpretació i la manipulació de diferents tipus de titelles i d’objectes amb La Companyia del Príncep Totilau, dirigida per Marc Hervàs, i amb el Centre de Titelles de Lleida.

La seva passió per perfeccionar la tècnica del moviment la va portar a especialitzar-se en l’art del mim corporal del mestre francès Étienne Decroux amb la companyia Moveo Teatre a Barcelona, i també amb Theatre de L’Ange Fou, a Londres.

L’any 2012 va estar amb la Compagnie de Philippe Genty a París, on va aprofundir en el treball amb materials i en diferents tècniques de manipulació de titelles i d’objectes.

En tornar d’aquesta experiència tan enriquidora va formar el seu propi projecte artístic de creació escènica i investigació, LaBú Teatre.

Andreu Sans

Ajudant de direcció i actor

Llincenciat en Art Dramàtic en l’especialitat de teatre gestual per l’Institut del Teatre de Barcelona l’any 2007. Ha treballat en diverses obres de teatre d’objectes amb La Companyia del princep Totilau, dirigida per Marc Hervàs.

Conjuntament amb l’Anna van voler buscar el perfeccionament en la seva tècnica de moviment i un cop acabada la carrera van anar a Londres a especialitzar-se en la tècnica de mim corporal del mestre francès Ètienne Decroux amb la companyia Theatre de l’Ange Fou.

El seu interès en descobrir diferents llenguatges teatrals va moure’l a treballar com actor en la companyia d’improvitzacions de Barcelona, Planeta Impro i també en diversos projectes de teatre social.

Actualment treballa també com actor en l’espectacle Carilló de la companyia de teatre La Tal fent gira internacional.