Alma, un espectacle visual per a la primera infància

Alma, un espectacle visual per a la primera infància

Aquest any 2020 ha estat una caixa de sorpreses. Bones i no tant bones. Vam tenir l’oportunitat de poder estrenar la nostra segona producció, ALMA, un espectacle visual per a la primera infància a la passada edició de la FETEN (Fira internacional de teatre per nens i nenes de Gijón, Espanya). Va anar molt be, i estem molt contents de la resposta que vam tenir. Va ser una experiència especial i gratificant perquè era la primera vegada que l’Anna, la directora artística i actriu del projecte, actuava sola en un escenari. I això no passa casa dia. És un creixement com a artista i persona, una experiència única.

ALMA es un viatge poètic per les quatre estacions de l’any. Un treball artístic fruit de la necessitat de l’Anna de crear una peca per als petits, amb un missatge senzill i alhora un experiència única i sensorial per ells. Un espai on ells poguessin sentir-se tranquils reconeixent en tot moment on estan, primavera, estiu, tardor i hivern.

Quan estàs a sobre l’escenari i vas sentint la veuetes dels nens com van dient, entre murmuris, què és o què els suggereix cada nou personatge i material que va apareixent a l’escena, és un regal, gratificant, la culminació del procés de creació, compartir.

 

Comencem setembre 2020, amb aquella il·lusió de cada any, l’inici de la temporada! però amb la sensació que estem a sobre d’un veler que es mou segons les ràfegues de vent. I aquí estem i aquí seguirem, remant amb força com sempre hem fet.