BIANCO en la 40a edició de Titirijai, Tolosa

BIANCO en la 40a edició de Titirijai, Tolosa

Foto: Iñigo Royo

Un treball exquisit de dansa, mim i manipulació d’objectes i de titelles, centrat en el color blanc, que simbolitza en aquesta obra el passat, el fred i lo estacat” .

Toni Rumbau.

La pàgina en blanc, la que incita a crear, a escriure les línies d’una nova vida…️

Així és com Toni Rumbau, titellaire i escriptor defineix BIANCO, la nostra primera creació com a projecte artístic, estrenada l’any 2017, a la Fira Internacional FETEN de Gijón, Espanya.

Estem molt contents del nostre pas per aquesta 40a edició del Festival TItirijai celebrat al TOPIC de Tolosa. Vam tenir l’honor d’actuar-hi i expandir la nostra feina a Pasaia i
Hondarribia.

Aquest 2022, ha estat el renéixer de la nostra primera creació, BIANCO. Un espectacle on el color blanc és el color d’un alliberament, que necessita enfrontar-se al fred, als
vents polars i als encadenaments de la memòria com ens explica Toni Rumbau en la seva crònica.

BIANCO parla de l’acceptació als canvis, de la superació i del deixar anar per poder escriure nous passatges de les nostres vides.

Ara, després de 6 anys de la seva estrena, reprenem BIANCO des d’un lloc diferent.

Caminant amb l’obra i conjuntament amb l’espectador, hem anat creixent i descobrint infinits detalls que ella mateixa ens guardava amagats en un lloc remot i que ara, reneixen amb força per parlar-nos i reconnectar-nos-hi de nou.

Aquí podeu llegir la crònica de BIANCO

Foto: Arian Botey