Fragile, un delicat retrat de la Fragilitat

Fragile, un delicat retrat de la Fragilitat

L’estrena no estrenada. Aquest 2020 teníem dues estrenes però Fragile no ha tingut l’oportunitat de trepitjar l’escenari encara. Un espectacle íntim, delicat i amb una aposta ferma pel nostre propi llenguatge. Fidels a allò que ens agrada, al moviment i fisicalitat única que hem anat trobant amb el temps que ens ha anat definint, donant una entitat pròpia com a companyia, com a artistes de les arts en viu. Parlem de la Fragilitat, si! en aquest moment en que la fragilitat de la vida i de la nostra existència s’ha exposat de manera brutal davant dels nostres ulls. A on anem quan caiem de la corda fluixa de la vida? on som ara?

Els espectacles ens parlen. Sovint. Vas de la mà de l’acte de la creació i no saps fins a on et porta fins passat un temps, quan ja tens la capacitat de mirar des de fora i veure què és el que diu la teva obra. I després de 3 anys durs de la nostre vida, anys de superació com a persones, de maternitat i paternitat… ha aparegut Fragile.

 

Un home i una dona que cauen. Dins de la seva Fragilitat. Que els fa qüestionar, veure, observar què ha passat a la seva vida per caure finalment en un espai on el temps i la vida s’atura.

 

Fragile, un delicat retrat de la vida.